Accidentarea – cum știu că mi-am rupt tendonul ahilian

Cum a început totul în ziua de 8 noiembrie 2010, pe terenul de fotbal. Eram cu colegii de serviciu la o „miuță” de relaxare după program. După o ușoară încălzire și o jumătate de oră de joc a avut loc accidentul.

Mă aflam pe teren, nu era nimeni in jurul meu pe o rază de 10 metri, nici măcar nu aveam mingea la picior. Am făcut un ușor pas înapoi, urmat de încercarea de a porni în alergare spre înainte. Atunci am simțit o pocnitură în partea din spate a gleznei. M-am uitat înapoi să văd cine m-a lovit, dar spre surprinderea mea nu era nimeni lângă mine. Nu am mai putut să fac nici măcar primul pas că mi-am și dat seama că ceva nu este în regulă.

Așezat pe teren am pus mâna pe tendon să văd ce s-a întâmplat în urma pocniturii. Tendonul era moale și când am încercat să merg nu mai aveam control asupra labei piciorului. Pentru mine deja era evident că mi-am rupt tendonul ahilian. Am avut noroc de un coleg care m-a dus cu mașina acasă, de unde am sunat un medic ortoped să văd ce este de făcut. După ce i-am povestit toate cele întâmplate m-a pus să încerc să mă ridic pe vârfuri cu piciorul accidentat. Evident nu am reușit așa că m-a chemat a doua zi la spital pentru consult, internare si programare la operație în cel mai scurt timp.  Pe data de 11 noiembrie am suferit operația de sutură a tendonului.

Anunțuri

2 Responses to Accidentarea – cum știu că mi-am rupt tendonul ahilian

  1. Bogdan spune:

    Sunt in acceasi situatie tot la fotbal am patit-o m-a durut de am crezut ca mi-a taiat cineva piciorul , foarte tare ce ai scris aici chiar ma gandeam daca oi fi eu singurul om care pateste asa ceva .

  2. dan spune:

    cel mai rau cand nu-ti dai seama si stai asa 2 saptamani ca mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: